parzenica

KONTAKT

zapraszamy do kontaktu

. . .

Stowarzyszenie Beskidzki Klub Kulinarny

ZAREJSTROWANE W SĄDZIE KRAJOWYM POD

NR KRS 0000 333 263Z

NIP 548 259 85 81

REGON 241269095

 

Nr konta BKK Bank Spółdzielczy w Skoczowie

Nr Konta 77 8126 0007 0026 6187 2000 0010

43-430 SKOCZÓW, ul. Targowa 26, FAX 33/479-10-40

email: biuro@beskidzkikk.pl

Zarząd Beskidzkiego Klubu Kulinarnego

Jacek Dutka Prezes TEL. 600-839-324

Łukasz Piekarczyk v-ce Prezes, zastępca Prezesa TEL. 502-490-057

Jan Dutka V-ce Prezes TEL. 503-085-552

Maciej Chojna Sekretarz/Rzecznik Prasowy TEL. 504-663-817

Dorota Urbańczyk -Skarbnik

Komisja Rewizyjna

Ewa Stanek - Przewodnicząca

Henryk Cieślar, Michał Mleczko.

ADRES:

BESKIDZKI KLUB KULINARNY

Miejski Dom Kultury

ul. Targowa 26

43-430 Skoczów

woj. śląskie

TEL:

+48 600-839-324